Kuinka voit laittautua työpaikan juhlia varten?

Duunipaikan kekkerit, voi sielu. Miksi se onkin aina yhdenlainen ongelma. Mielläänhän kekkereihin aina lähtee, mutta kuinka siellä kekkereissä sitten oikein pitää olla ja miltä siellä kuuluu näyttää. Iänikuinen ongelma!

Alkukankeus

First of all, be yourself! Oikeasti, ole oma itsesi. Se on kaikille tärkeää. Kaikilla on mukavampaa, kun kaikki ovat omia itsejään. Juuri niitä samoja tyyppejä on siellä kekkereissä, kenen kanssa olet päivä toisensa jälkeen töissä. Eivät he hirviöiksi muutu (anakaan kaikki), kun työpäivä päättyy. Ota siis rento asenne, koska kavereidesi kanssahan sinä olet hauskaa menossa pitämään!

Työpaikan juhlat meininki

Työpaikankin juhlissa meininki voi mennä melko villiksi

Kemujen luonne

Työpaikan kemujen luonne ratkaisee toki hivenen, että miten niihin sitten oikeasti kuuluu valmistautua ja laittautua. Niin, ja ratkaisee kaiketi sekin hieman että missä olet töissä. Saattaa joku vaikutus olla sillä, oletko töissä sairaanhoitajana keskussairaalassa ja lähdette työkavereiden kanssa kylille örveltämään. Vai oletko kenties kansanedustaja ja olet menossa työkavereidesi kanssa joka vuotiselle itsenäisyyspäivän vastaanotolle.

Fakta kuitenkin on se, että suurin osa suomalaisesta ei ole työpaikaltaan menossa presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle, vaan siemailevat sivistyneesti sangriaa jonkun työkaverin luona, josta porukka jatkaa matkaansa kylille ympärijuovuksissa. Jos siis kyseessä on perinteinen virkistysilta, varaudu siihen pussikaljalla ja ole suunnittelematta seuraavalle päivälle työvuoroa.

Jos taas kyseessä on edes hivenen fiinimmät kekkerit, voi käydä ostamassa vaikka uuden puseron iltaa varten. Laitata sipaisun lilaa luomeen ja tukkaa säkkärälle ennen iltaa. Tosin miessukupuolen edustajilta tätä ei yleisesti vaadita, mutta jos haluaa sipaista lilaa luomeen ja tukan säkertää kemuja varten, se on ihan ookoo!

Mitä sinne puetaan?

Mitä työpaikan juhliin sitten oikein laittaisi päälle? No ihan sitä samaa, mitä laittaisit muihinkin juhliin! Naisille tietysti kesällä oikein nätti kesämekko, sopiva kaulakoru, kivat kesäkengät ja nätti laukku. Miehet voivatkin ottaa rennommin ja pukea päälleen ihan vaan farkut ja siistin paidan. Ei kannata stressata siitä miltä näyttää työkavereiden edessä, he ovat kuitenkin nähneet sinut jo sata kertaa erilaisissa tilanteissa ja erilaisissa vaatetuksissa.

Pukeutuminen juhliin

Puvun takin voi jättää kotiin työpaikan juhlien ajaksi

Vaatetuksen lisäksi voit panostaa muutenkin ulkonäköösi. Yllätä ihmiset räväkällä tyylillä laittamalla hiuksesi täysin uudella tavalla! Saatte varmasti uutta puhuttavaa tulevilla kahvitunneille ja näyttävä kampaus toimii myös hyvänä jäänmurtajana. Miehet voivat taas laittaa partansa ns. ”tikkiin” tai nostaa hiuksensa pystyyn tehokkaalla hiusvahalla!

Kemujen muut arvovaltaiset vieraat

Valmistautuessasi työpaikan kemuihin hyvin todennäköisesti tiedät ketkät muut ovat myös osallistumassa kyseisiin kekkereihin. Pistä pussikaljat siis hivenen fiininpään kylmälaukkuun ja korkkarit jalkaan, jos kemuihin on tulossa kovinkin arvovaltaista väkeä firman johdosta. Onhan se firman johdolle mukavampi luoda illuusiota ja tarjota pussikaljaa nätistä pinkistä timanttikylmälaukusta saati pappan perintöjäämistöstä löytyneestä kylmälaukusta. Illuusio sekin tietysti, tiedä sitten kuinka suuri vaikutus sillä lopulta on.

Maailman paras ilmainen vinkki

Oli kyseessä kemut kuin kemut, ota alkuun iisisti. Älä ole ensimmäinen joka on kumonnut pari lasillista kuohuvaa liikaa. Äläkä nyt ainakaan saavu paikalle jo sopivassa jurrissa kompastuen ensimmäisenä kynnykseen ja leviten pitkin eteisen lattiaa. Näin pysyt tunnelmassa mukana ja ehdit taatusti ryystää loputkin pussikaljasi nätistä kylmälaukustasi, kun suurin osa kemujen vieraista on ensin kumonnut sinunkin kuohuvasi! Näin saatat myös taata sen, ettet ole ensimmäinen jolla lähtee muisti. Toisinaan on melko herkullista nähdä tilanne, kun firman isot herrat ja rouvat ovat hivenen hiprakassa kuohuvan jäljiltä ja saattavat edes silloin löysätä hieman kravattiaan.

Morkkis

Valmistaudu morkkikseen, se tulee taatusti. Vaikka et niin olisi mitään tehnytkään, niin se tulee koska olet todennäköisesti edes hivenen juopunut työkavereidesi nähden. Ja kukapa meistä suomalaisista ei juovuspäissään olisi kovaääninen ja kiroilisi. Niinpä niin. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen vaikka tolkuton morkkis todennäköisesti pukkaakin, se nimittäin on varmasti jollain muullakin! Et ole siis yksin tämänkään asian kanssa ja jatkossakin kehtaat mennä työpaikallesi.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.